Even voorstellen…

Radna van Empel

Mijn naam is Radna van Empel. Ik ben in 2016 begonnen met het opzetten van mijn praktijk. Ik ben zelf vanaf 2006 werkzaam als orthopedagoog. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd (Sociaal Pedagogisch Werk, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Pedagogische Wetenschappen, Systeemtherapie en EMDR). Ik heb ervaring opgedaan binnen de psychiatrie, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, binnen de overheid, justitie en de jeugdhulpverlening. Ik ben zelf moeder van 3 kinderen. Ik ben momenteel met mijn registratie bezig tot orthopedagoog-generalist.

Door mijn geruime ervaring kan ik zeggen dat ik breed kan kijken en kan aansluiten. Het allerbelangrijkste vind ik dat een kind zich kan en mag ontwikkelen in een stabiele (leer)omgeving. Ik geloof in de mogelijkheden en krachten van het kind en dat het gezin (systeem) daarbij een grote rol kan spelen. De boom in mijn logo illustreert dit: verbondenheid, kracht en ondanks kwetsbaarheden kan er sprake zijn van groei. Als het met een kind op school of voor ouders in de opvoeding niet lekker loopt, heeft dat invloed op de rest van het gezin en eventueel het systeem eromheen (familie, school, sport, vrienden etc). Ik vind het dan ook van grote meerwaarde dat we samen naar mogelijkheden kijken waarop je als kind en/of als ouder weer vertouwen krijgt. Ik blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen en ben aangesloten bij verschillende verenigingen (NVO, NVRG en SKJ).   

Kosten en vergoedingen       PRO-BE is gecontracteerd als zorgaanbieder in de regio Hart van Brabant. Dat betekent dat u met een verwijzing van uw consultatiebureau-arts, huisarts, kinderarts of jeugdprofessional de begeleiding vergoed kan krijgen vanuit uw gemeente. Daarnaast heeft PRO-BE een contract met de NFG waarin u uw zorg (deels) vergoed kan krijgen vanuit de zorgverzekeraar.