Beroepscode NVO: werken met kinderen en volwassenen

Praktijk voor Orthopedagogiek Berkel-Enschot vindt het bieden van kwaliteit belangrijk. De orthopedagoog is daarom aangesloten bij een beroepsvereniging (NVO; Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen). De NVO is een beroepsvereniging voor academisch geschoolde professionals. De vereniging richt zich op het waarborgen en bevorderen van de kwaliteit van de beroepsuitoefening

van o.a. het vak van de orthopedagoog. Dit gebeurt door middel van een beroepscode. Hierin staan richtlijnen die kwaliteit in uw behandeling garanderen. Voor u betekent dit dat de orthopedagoog zich aan regels moet houden die ervoor zorgen dat u de kwaliteit en zorg krijgt die u verdient! Meer informatie over de beroepscode vindt u wederom op de site van de NVO (www.nvo.nl)

Kosten en vergoedingen
PRO-BE is gecontracteerd als zorgaanbieder in de regio Hart van Brabant. Dat betekent dat u met een verwijzing van uw consultatiebureau-arts, huisarts, kinderarts of jeugdprofessional de begeleiding vergoed kan krijgen vanuit uw gemeente. Daarnaast heeft PRO-BE een contract met de NFG waarin u uw zorg (deels) vergoed kan krijgen vanuit de zorgverzekeraar.